dopis paní starostce Věc: Stop pachovému a smogovému terorismu ze strany Obaly Morava díl 2.

03.10.2022 21:23

Paní starostka Otrokovic

Hana Večerková Bc.

 

Věc: Stop pachovému a smogovému terorismu ze strany Obaly Morava  díl 2.

 

Dobrý den paní starostko,

   navazuji na náš apel k osobní angažovanosti v zapojení do řešení neúnosného a neřešeného stavu  znehodnocování životního prostředí v občanské zástavbě v blízkosti výrobních objektů firmy Obaly Morava, který jsme Vám poslali 19.9.2022. Bohužel, jsme od Vás dosud neobdrželi žádnou reakci a ani občané nebyli nikým o stavu řešení informováni.

Že jde o závažný problém svědčí i další výskyt intenzívního zápachu z areálu Obaly Morava, který nastal tuto neděli tj. 2.10.2022.  Mimo zápach došlo k výraznému obtěžování hlukem. Situaci občané dokumentovali  (viz FB skupina Otrokovice https://www.facebook.com/groups/53383215879). Výtah z reakce občanů na FB uvádíme níže.

Máme za to, že  odbor ŽP by měl začít aktivně přispívat k řešení situace a to minimálně v monitoringu situace. Rovněž měl by kontaktovat občany dotčené zástavby a sbírat jejich poznatky.

Vážená  paní starostko , Vaše předvolební sliby ohledně ŽP jsou velmi čerstvé a není nejmenšího důvodu je okamžitě naplňovat.   Možná osobní jednání s panem Řehoříkem, by mohlo problém posunout.                                                                                                               

Velmi děkuji za vnímání naléhavosti problému. Jsme připravení napomoci.

S pozdravem  

Ing. Jaroslav Bořuta, CSc.      Předseda spolku Za lepší životní prostředí v Otrokovicích        3.10.2022

 

Vyhledávání

Kontakt

Za lepší životní prostředí v Otrokovicích

Štítky

Nebyly nalezeny žádné štítky.