Otevřený dopis radním města Otrokovic-chraňťe zájmy občanů-stanovisko občanského sdružení Za lepší životní prostředí v Otrokovicích

05.11.2013 22:08

Věc :

 

Námitka spoluobčanů Kvítkovic k návrhu Územního plánu Napajedla a Vyhodnocení vlivů návrhu Územního plánu Napajedla na udržitelný rozvoj území.

 

Vážení členové RMO,

 

po prostudování dostupných podkladů Vás žádáme, aby jste v předmětném řízení důrazně podpořili  svou autoritou námitku spoluobčanů Kvítkovic.

K tomu nás zejména vede:

 

  1. přiblížení průmyslové plochy na hranici katastru Otrokovic významně redukuje zbývající potenciál rozvoje Otrokovic v této oblasti. V kontextu omezeného rozvoje nové občanské výstavby v Otrokovicích je problém o to závažnější .
  2. Kdy jindy než teď , by se město mělo postavit za zájmy svých občanů, kteří v dobré víře investovali do nové výstavby s vizí klidné lokality.
  3. Avizovaný podnikatelský záměr v této lokalitě by se měl přednostně realizovat ve stávajících průmyslových zónách ( např. Holešov ). Pozitivní potenciální efekt zvýšení zaměstnanosti v oblasti logistiky je relativně nízký a nemůže vyvážit negativní dopady.

 

 

Děkujeme a věříme Vám.

Naše sdružení je připraveno plně podpořit všechny aktivity města vedoucí k zachování klidové oblasti dané lokality.

 

S pozdravem „Za lepší životní prostředí v Otrokovicích“

 

Jaroslav Bořuta                                                                            Otrokovice 4.11.2013

předseda občanského sdružení

Za lepší životní prostředí v Otrokovicích

 

 

Vyhledávání

Kontakt

Za lepší životní prostředí v Otrokovicích

Štítky

Nebyly nalezeny žádné štítky.